top of page

Decoreaza distractiv ouale de Paste

Cu toata agitatia si pregatirile pentru Paşte, decoratul ouălor este momentul cel mai frumos si mult asteptat de catre copii. Petrece acest timp minunat alături de micutul tău şi transformă activitatea într-un prilej de creativitate prin joaca.

In loc de tradiţionalele ouă roşii, anul acesta poți decora ouăle impreuna cu cei mici. Implică-ti copilul în pregătirea ouălor, astfel veţi avea ocazia să petreceţi timp minunat împreună. Implicandu-l in proces, acesta se bucura sa descopere lucruri noi prin joaca, asimiland informatiile intr-un mod constructiv.

Stimuleaza-i creativitatea copilului pentru a gasi acel "ceva" care il pasioneaza si pentru care va fi dispus sa investeasca timp si energie. Puteti crea o lume a unicornilor, iepurasilor colorati sau pur si simplu desenati feţe caraghioase, cu expresii hilare si cu ochi bulbucati, sigur va veti distra! :)

Pentru ca cele mai frumoase si reusite decoratiuni sunt acelea facute in familie, propun cateva idei simple si pentru parinti dar si pentru cei mici.

Ce-ti trebuie? Oua fierte bine, vopsea speciala pentru oua, carton sau hartie colorata, lipici, sclipici si ochisori de diferite marimi, cam orice material colorat, sclipitoar cu care doresti sa oferi un plus de culoare.

Noi am pictat direct pe ouale fierte, cat erau calde, cu o pensula cu varf moale, diverse forme, dungi, pete colorate sau flori. Am folosit vopseluri specialelichide, pentru oua, care pentru o fixare cat mai precisa, suprafata cojii de ou trebuia sa fie calda. Pentru ca procesul de decorare sa fie mai usor, poti aseza ouale in suporturi speciale sau pahare inguste.

Cele mai interesante de oua de Paste sunt cele vopsite chiar de manutele copiilor. Va fi distractiv, va veti umple de lipici si sclipici, dar mai ales de multa veselie. :)

Descopera-le micutilor tai infinitele posibilitati de decorare a oualor pentru Sarbatoarea Pastelui!

A fost o adevarata placere sa decoram aceste oua minunate, in culori de primavara :)

Va las sa descoperiti prin joaca, micilor membrii din familie, placerea lucrurilor create de mana! Sunt sigura ca cei mai creativi sunt copiii care au mereu idei indraznete si haioase, pe care va invit sa le impartasiti cu mine, printr-un comentariu mai jos!

Sarbatori Pascale pline de bucurie alaturi de familie si spor la decorat!

bottom of page