top of page

Decoratiuni pentru bradul de Craciun!

Ne jucam si invatam sa mancam sanatos!

Buna, dragi parinti! Suntem Tina, Adriana si Claudia, 3 mame care stiu ce inseamna programul incarcat si care pretuiesc timpul de calitate pe care noi, parintii, ne dorim sa il petrecem alaturi de copiii nostri. De aceea, ne-am unit dorinta de a ne implica si competentele pentru a va oferi o activitate de 2 ore, intr-o zi de week end, in care copilul vostru sa descopere prin joaca informatii despre fructe si legume, iar voi sa aflati mai multe despre stuctura meselor si gustarilor lui si despre cat de usor este sa pregatim dulciuri sanatoase pentru micutii nostri.

Pentru copii, jocul este o activitate esentiala si in acelasi timp spontana, de aceea experienta si cunostintele oferite de noi,adultii, in timpul jocului sunt cele mai importante. Asa ca, alatura-te impreuna cu cei mici, atelierului Descopera prin Joaca! Vino sa sarbatorim impreuna importanta alimentatiei sanatoase prin decoratiuni fructate pentru bradul de Craciun!

Decorarea fructelor cartonate a fost activitatea preferata a copiilor. Capsunele si pere cu ochi si gura, haioase, colorate, numai bune de agatat in bredul de Craciun!

Cine poate refuza un deliciu ca marul copt? Intrecerea devorarii marului cu mainile la spate a starnit competivitatea dintre copii, castigatorul fiind cel mai mancacios! Bune si dulci merele copte au fost solicitate in mai multe randuri de copilasii pofticiosi!

Descoperirea cunoasterii prin joc, are o importanta majora in educarea si disciplinarea copilului, modelandu-i comportamentul in relatiile cu ceilalti, dezvoltandu-i capacitatea si abilitatile de comunicare, socializare si invatare.

Importanta alimentatiei sanatoase poate fi inteleasa de care copil prezentadu-i alimentele in cadrul unui joc haios, care-l distreaza si-l face sa fie receptiv intr-un mod placut si jucaus.

Desenul liber este preferatul tuturor! Pe coli mari de hartie, copiii au colorat livezi si gradini minunate!

Desenul, colajul, jocul, toate ii ajuta pe copii sa-si exprime emotiile, gandurile si sentimentele.

Cadrul cel mai important de manifestare dar si de stimulare a potentialului creativ este jocul, cu toate tipurile sale. Desenele copiilor reprezinta trairile lor interioare.

Atelierul pentru copii, "Ne jucam si invatam sa mancam sanatos" ,este impartit in 2 module (primul - 29 nov, ora 11:00; al doilea- decemprie)

Durata unui modul este de 2h.

bottom of page