top of page

Decoratiuni de Craciun

Pentru ca cele mai frumoase si haioase ornamente de brad sunt acelea facute in familie, propun cateva idei simple si pentru parinti dar si pentru cei mici.

Cine ar fi crezut ca, din cateva lucruri banale adunate trecand printr-un parc, gradina sau chiar din curtea proprie, poti face ornamente asa minunate? Atunci cand copilul tau se umple de entuziasm cand decorati bradul, cu atat mai ampla va fi bucuria lui sa realizeze propriile decoratiuni.

Ce-ti trebuie? Simlple ramurele de brad, crengi subtiri, betisoare colorate, margelute, conuri, nuci, scortisoara, paiete si orice materiale colorate, sclipitoare pe care doresti sa le lipesti pentru un plus de culoare.

Noi am confectionat forme simple de stelute si braduti din ramurele verzi, betisoare, crengute si scortisoara pentru a amplifica aroma sarbatorilor de iarna.

Cele mai interesante de doratiuni pentru Craciun sunt cele "din suflet" realizate chiar de manutele copiilor. Va fi distractiv, va veti umple de lipici si sclipici, dar mai ale de multa veselie. :)

Descopera-le micutilor tai infinitele posibilitati de decorare a bradului in culori si arome de sarbatoare!

A fost o adevarata placere sa realizam aceste decoratiuni minunate, cu aroma placuta de sarbatoare! :)

Va las sa descoperiti prin joaca, micilor membrii din familie, placerea lucrurilor create de mana! Sunt sigura ca cei mai creativi sunt copiii care au mereu idei colorate si haioase si pe care astept sa le impartasiti si aici, printr-un comentariu mai jos!

Sarbatori pline de bucurie si spor la decorat!

bottom of page