top of page

Felicitari calduroase facute in zile friguroase

Cele mai frumoase momente in preajma sarbatorilor sunt acelea cand ii descoperi copilului tau bucuria de a le materializa creativ si a impartasi toate aceste emotii si surprize tuturor membrilor familiei si prietenilor.

Confectionarea felicitarilor pentru Craciun sunt un prilej perfect pentru tine de a petrece timp pretios impreuna cu copilul. Activitatile in familie ajuta atat copiii cat si parintii, pe plan emotional, intarind stima de sine a celor mici, obtinand astfel mai multa incredere in fortele proprii.

Pentru a confectiona felicitarile de Craciun mai intai trebuie sa va distrati facand toate stea! Asa ca nu aveti nevoie decat de cateva materiale simple, rabdare si multa voie buna: hartie colorata sau bucati de fetru, margelute, fire groase ca cele de mohair, foarfeca, lipici si muuult sclipici :) !!

Noi am confectionat mai multe felicitari haioase cu materiale diferite. Ne-am jucat cu fasiile de hartie colorata si le-am lipit aleatoriu in forma triunghiulara. A iesit in final un bradut spontan facut cu multa personalitate.

Alte moduri usoare pentru a decora felicitarea sunt cu fire colorate si margelute insirate sau modele putin mai complicate, pentru copii mai marisori cu braduti care se desfac la mijloc si imagini pop-up.

Cu toate ca sunt niste simple modele pentru Craciun, faptul ca sunt facute de manutele copilului, cu sau fara ajutorul tau, aceste felicitari sunt pline de dragoste si perfecte pentru a emotiona pe oricine drag voua!

Spor la lucru si nu uitati partea cea mai importanta din intregul proces: JOACA! :)

bottom of page