top of page

Petrecerea de Halloween

Un atelier in aer liber, intr-o insorita zi de octombrie, in care copiii s-au jucat si s-au distrat de minune, purtand costume de vrajitoare, schelet, pirat sau fantoma, realizate in atelierul Descopera prin Joaca.

S-au organizat intreceri pe echipe unde copiii au participa la concursri de mancat gogosi cu mainile la spate, topait in saci pana la linia de sosire si si-au testat puterile tragand de funie si invingand echipa adversara.

A fost si o proba mai complicata, unde copiii au ansamblat un schelet realizat din farfurii de plastic, oferindu-le jocuri cu obiecte creative din materiale reciclabile.

La sfarsitul intrecerilor copiii au primit diplome pentru "Cel mai curajos copil, fara frica de intuneric." incurajandu-i sa treaca peste aceasta teama specifica varstei. Decorarea dovlecilor si construirea unui schelet din betisoare, au fost momentele in care copiii s-au relaxat exprimandu-si creativitatea prin pictura si colaj, realizand cele mai haioase capodopere!

PRIMII 2 inscrisi au primit un CADOU spooky: Cuierase haioase cu clesti din lemn realizate maual in atelierul Descopera prin Joaca!

Pentru ca este primul atelier de Halloween la Descopera prin Joaca, fratiorii si surioarele copilului inscris au participat gratuit!

31 octombrie, ora 15.00 in Parcul Floreasca, Bucuresti.

bottom of page